Komenda Powiatowa Państwowej Straży Pożarnej, ul. Szopena Fryderyka, Nysa
StaSta: I jak tu żyć bez telefonu?
Hotel Krynica, ul. Park Sportowy im. dr Juliana Zawadowskiego, Krynica-Zdrój
maras - Administrator: :)
Stacja IV, Wrocław
maras - Administrator: Był już obiekt, zdjęcia przeniosłem. Mamy Kalwarię Karłowicką w całości (prawie) :)
Stare Miasto - zdjęcia lotnicze, Wrocław
moose (administrator): Dziś ta książka którą kupiłem na giełdzie taniej książki dawno, dawno temu jest ważnym dokumentem miasta z początku lat 90.
Polana Jugowska (820 - 860 m n.p.m.)
sawa: Polana rozpoznana, dziękuję za udział :)
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy Zefir, ul. Żołnierzy, Krynica Morska
Zdzisław K.: Od stałych bywalców obiektu wiem że dawniej ten ośrodek był nazywany potocznie "Koksownikiem".

Ostatnio dodane
znaczniki do mapy

moose (administrator)
FM
maras - Administrator
rok - Administrator
Zbigniew Franczukowski (bynio)
Alistair
rok - Administrator
rok - Administrator
StaSta
rok - Administrator
StaSta
StaSta
StaSta
żmija - Administrator
StaSta
StaSta

Ostatnio wyszukiwane hasła

kwisa, tułpa, gdynia portowa, czerwona woda pomnik, czarny bór, czarny bór główna, stojanów pomnik, Witków śląski, legnica, pieńsk pomnik, lasów pomnik, kopalnia gliny, dłużyna pomnik, bielawa pomnik, żarka pomnik, żarska, gronów pomnik, sławnikowice pomnik, białogórze pomnik, pokrzywnik pomnik, trójca pomnik, żarki pomnik, Łagów pomnik, gozdanin, sulechow, jerzmanki pomnik, tylice pomnik, świebodzice, MIERZOWICE, powiat wałbrzyski, studniska pomnik, kunów, gorce, koźlice pomnik, sulików pomnik, piekary, kamienna gora, mikułowa pomnik, Gubin, małą wieś pomnik, radzimów pomnik, krynica hotel, miedziana pomnik, zlotoryja pomnik, nowe żerniki, wrocław fabryczna, łomnica pomnik, krzewina pomnik, osiedle kosmonautów, dworzec, lutogniewice pomnik, dworzec pks, Nysa, szopena, wigancice pomnik, Stacja kudowa, markocice pomnik, hotel panorama, hotel wrocław, Nysa, paderewskiego, jazz, Karłowice, mokrzańska, bierna pomnik, ślężna, Karłowicka kalwaria, zawidów pomnik, kuźniki, trzciniec, bogatynia pomnik, nysa, warszawy, zgorzelec pomnik, opolno pomnik, sieniawka pomnik, wojanów, rapackiego, ostro, lubański pomnik, lubań pomnik, radostów pomnik, hans heinrich weg, radogoszcz pomnik, henryków lubański pomnik, pisarzowice pomnik, korfantego katowice, siekierczyn pomnik, rudzica pomnik, zaręba pomnik, zacisze pomnik, wieża pomnik, karłowice pomnik, biedrzychowice pomnik, olszyna pomnik, bielski, jałowiec pomnik, kościelniki pomnik, czocha pomnik, sucha pomnik, leśna pomnik, poranna 9, beckmann

XII oficjalne Walne Zebranie członków stowarzyszenia Wratislaviae Amici
Autor: Mmaciek - Administrator°, Data dodania: 2018-05-23 22:55:21, Aktualizacja: 2018-05-23 22:55:21, Odsłon: 351

24 czerwca 2018 r., godz. 11.00, ul. Hubska 96-100, II piętro, sala 208.

Informujemy, że oficjalne XII Walne Zebranie członków stowarzyszenia „Wratislaviae Amici”, odbędzie się w dniu 24 czerwca 2018 roku w sali konferencyjnej przy ul. Hubskiej 96-100 we Wrocławiu,  II piętro, sala 208, wejście boczne - na lewo od wejścia głównego (Elektromechaniczna Spółdzielnia Inwalidów ELWAT) w godzinach od 11.00 do 14.00.

Jednym z najważniejszych punktów porządku obrad, będzie wybór nowych władz stowarzyszenia (m.in.: Zarząd, Komisja Rewizyjna).

Do uczestnictwa w zebraniu uprawnieni są wszyscy członkowie stowarzyszenia oraz zaproszeni goście (informacja zostanie przekazna drogą mejlową). W przypadku wszelkich pytań prosimy o kontakt: redakcja@dolny-slask.org.pl

/ / / / 12 /