Liceum Ogólnokształcące nr XII, pl. Orląt Lwowskich, Wrocław
MacGyver_74: Jak najbardziej.
Dom handlowy Chełmiec, ul. Słowackiego Juliusza, Wałbrzych
heck: Tu dokładnie widać
Polnica
MacGyver_74: Jestem prawie pewien, że Herrenhaus to obecnie budynek nr 4b w pobliskiej osadzie o nazwie Polniczka. GSV tam nie dociera, ale zgadza się kształt dachu, przybudówka po prawej i owalny podjazd .
Willa Benteler (dawna), ul. Głogowska, Przemków
Hellrid: Na FB wskazują też miejsce - tam gdzie Głogowska 33a, z pomocą przychodzi także książka adresowa Altkreis Sprottau z 1938 roku, w której jest opisana ta osoba: Benteler Wilhelm, Generaldirektor, Glogauer Strasse. Benteler był dyrektorem zakładów Warsteiner und Schleswig-Holsteinischen Eisenwerke
Polnica
MacGyver_74: Gasthaus - Polnica 87-88, budynek wielorodzinny i biblioteka publiczna.
pl. Rynek, Grudziądz
Alistair: OK.

Przemek (NR)

Nadzwyczajne Walne Zebranie członków stowarzyszenia Wratislaviae Amici
Autor: Mmaciek°, Data dodania: 2018-03-10 22:09:58, Aktualizacja: 2018-04-09 20:39:38, Odsłon: 1810

8 kwietnia 2018 r., godz. 11.00, ul. Hubska 96-100 Wrocław, II piętro, sala 208.

Informujemy, że Nadzwyczajne Walne Zebranie członków stowarzyszenia „Wratislaviae Amici”, odbędzie się w dniu 8 kwietnia 2018 roku w sali konferencyjnej przy ul. Hubskiej 96-100 we Wrocławiu,  II piętro, sala 208, wejście boczne - na lewo od wejścia głównego (Elektromechaniczna Spółdzielnia Inwalidów ELWAT) w godzinach od 11.00 do 14.00.

Jednym z najważniejszych punktów porządku obrad, będzie podjęcie decyzji nt. koncepcji rozszerzenia portalu na terytorium całej Polski.

Do uczestnictwa w zebraniu uprawnieni są wszyscy członkowie stowarzyszenia (informacja zostanie przekazna równocześnie pocztą elektroniczną). W przypadku wszelkich pytań prosimy o kontakt: redakcja@dolny-slask.org.pl

/ / / / 11 /