Pawilon handlowo-usługowy, al. Jana Pawła II, Szczecin
atom: Podobne ujęcie do tego:

foxi
antypuszka
antypuszka

Rewitalizacja przestrzeni miejskiej Wrocławia - kierunki zmian, przykłady realizacji
Autor: Administrator°, Data dodania: 2018-03-02 17:09:00, Aktualizacja: 2018-03-03 07:37:01, Odsłon: 981

Wykład z pokazem mulitmedialnym - 06.03.2018 r. godz. 17:00

Wykład poprowadzi  Anna Zwiech przewodnik miejski po Wrocławiu, twórca i realizator projektu dla ESK Wrocław 2016  „Rewitalizacja przestrzeni miejskiej Wrocławia na przykładzie wybranych zespołów architektonicznych”.

Wkład w oparciu o fotografie opisuje tendencje zmian w przestrzeni miasta, podejmuje tematy współczesnej architektury Wrocławia oraz kształtowania zabudowy, mówi o obszarach, w których wprowadza się nowe funkcje obiektów i przestrzeni, wprowadza ład w zabudowie, wskazuje najnowsze inwestycje na planie Wrocławia. Ponadto przybliża zjawisko rewitalizacji i opisuje realizowane w tym zakresie działania.

Proszę o potwierdzenie udziału

Anna Zwiech przewodnik miejski po Wrocławiu