Most drogowy (rz. Biała Lądecka / ul. Graniczna)

Nazwa

al. Havla Václava

Uchwała nr XV/90/15 Rady Miejskiej Lądka-Zdroju z dnia 26 października 2015 r. Na podstawie art. 18 ust. 2 pkt 13 ustawy z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym (tekst jedn. Dz. U. z 2015 r., poz. 1515), uchwala się co następuje: § 1. Odcinkowi drogi wojewódzkiej nr 390, położonemu na terenie miasta Lądek-Zdrój od skrzyżowania z drogą wojewódzką nr 392 do skrzyżowania z ulicą Graniczną, który obejmuje działkę oznaczoną geodezyjnym numerem 14 (AM-1) oraz 42 (AM-2) obrębu Stary Zdrój, nadaje się ...
Uchwała nr XV/90/15 Rady Miejskiej Lądka-Zdroju z dnia 26 października 2015 r. Na podstawie art. 18 ust. 2 pkt 13 ustawy z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym (tekst jedn. Dz. U. z 2015 r., poz. 1515), uchwala się co następuje: § 1. Odcinkowi drogi wojewódzkiej nr 390, położonemu na terenie miasta Lądek-Zdrój od skrzyżowania z drogą wojewódzką nr 392 do skrzyżowania z ulicą Graniczną, który obejmuje działkę oznaczoną geodezyjnym numerem 14 (AM-1) oraz 42 (AM-2) obrębu Stary Zdrój, nadaje się nazwę „Aleja Vaclava Havla".

Łącznik między ul. Konopnickiej a Polną.
    Fragment drogi nr 390 na terenie Lądka. Na niektórych mapach określana ...
    Uchwała nr XV/90/15 Rady Miejskiej Lądka-Zdroju z dnia 26 października ...
    Dojazd do skweru przy wiadukcie.
    Skrzyżowanie al. Havla z ul. Konopnickiej.
    Aleja Havla.
    Aleja Havla widziana ze zboczy Dzielca.
    Aleja Havla.
    Schody z ul. Konopnickiej w kierunku alei Havla.
    Aleja w kierunku wiaduktu.
    komentarze: 0
    Przed wejściem na schody ( widok z przeciwnej strony ) http://dolny-slask.org.pl/5896304,foto.html?idEntity=5644824 ...
    "Bezdomna" aleja Havla.
    Skrzyżowanie al. Havla z ul. Konopnickiej