ul. Podwale Grodzkie, Gdańsk
Alistair: :))
ul. 1 Maja, Kowary
Hellrid: Ja uważam, że nie powinniśy używać AI, niewiele wnoszą wyostrzone fotki, gdzie zmienia się nagle dach, zdjęcie wygląda jakby było obrazem.
Hurtownia artykułów metalowych W. Fantiniego, ul. Długa, Wrocław
Hellrid: Przecież to wygląda jakby AI to wygenerowało, co co chodzi z tym zdjęciem?
Dom nr 7, ul. Klimasa Czesława, ks., Wrocław
pavelo: Domyślam się. Mnie by interesowało, jak wysokie, na ilu mieszkańców, ile aut itd. Plus wszystkie eLki, to tu będzie się działo...
Remiza OSP Branków, Branków
Parsley: Przypisałem do obiektu.
Krzyże pokutne - Wiry, Wiry
Danuta B.: W podwrocławskim Turowie kolejny taki krzyż, choć już nie pokutny . No to mamy robotę przy odkręcaniu przypisań.

Prośba do użytkowników portalu

Zwracamy się z prośbą o identyfikację miejsc przedstawionych na fotografiach poniżej - jeśli ktoś rozpoznaje co to za miejsca prosimy o pilny kontakt
Zwracamy się z prośbą o identyfikację miejsc przedstawionych na fotografiach jeśli ktoś rozpoznaje co to za miejsca prosimy o pilny kontakt, ewentualne uwagi proszę przesyłać na adres administracji strony admin@slask.org.pl

/ /
/ / /
SIERP | 2013-08-08 06:17:29
przypomina mi się materiał TVP Wrocław o naukowcu chyba z Uniwersytetu Opolskiego (ale nie na 100%), który tworzył "nielegalne" lapidarium. Może ten materiał jest odpowiednio skatalogowany w archiwach TVP Wrocław
dariuszfaranciszek | 2015-11-15 20:08:57 | edytowany: 2018-12-25 23:25:21
:)
Strzelec | 2020-10-28 11:55:53
Rektor Uniwersytetu Opolskiego, który miał sprawę w sądzie za stworzenie lapidarium w swojej posiadłości w Pępicach. Pewnie o nim był wspomniany materiał w TVP Wrocław, ale czy to ma coś wspólnego z tymi zdjęciami?