ul. Żeromskiego Stefana, Boguszów-Gorce
Alistair: Dodałem znaczniki :)
stap: A może w 1958 jeszcze był?
Poradnia stomatologiczna, ul. Skargi Piotra, ks., Szczecin
atom: To jest placówka służy zdrowia i podlega chyba szpitalowi wojskowemu.
Budynek nr 34, ul. Żeromskiego Stefana, Boguszów-Gorce
waldmadel: Moja prababcia mieszkała w budynku nr 38. Z rodzicami i pięciorgiem rodzeństwa. Jak miło zobaczyć stare zdjęcie domu.

Wystawa - Kościoły Pokoju na Dolnym Śląsku

Zaproszenie na wystawę fotograficzną Barbary Górniak w Polanicy-Zdroju

Witam Serdecznie
W imieniu Zarządu Towarzystwa Miłośników Polanicy, pragnę Państwu podziękować za udostępnienie i możliwość prezentacji wybranych dawnych grafik prezentujących kościoły Pokoju na Dolnym-Śląsku ( Jawor, Świdnica, Głogów) jako uzupełnienia wystawy fotograficznej poświęconej tymże niezwykle ciekawym obiektom, także zaprezentowanych prezentowanych na Państwa stronie internetowej http://dolny-slask.org.pl
Jednocześnie z przyjemnością zapraszamy Państwa przedstawicieli na otwarcie wystawy fotograficznej Pani Barbary Górniak, która będzie miała swój wernisaż już w najbliższy wtorek 16 lutego o godzinie 16.00. w galerii Towarzystwa Miłośników Polanicy przy ul.Zdrojowej 13  w Polanicy-Zdroju.
Serdecznie zapraszamy.

w imieniu Zarządu TMP- Jan Stypuła

/ / /
/ / / / / 13 /
maras | 2016-02-15 16:19:17
Stowarzyszenie Wratislaviae Amici otrzymało oficjalne zaproszenie na wystawę fotograficzną Barbary Górniak - "Kościoły Pokoju na Dolnym Śląsku", której oficjalnie otwarcie odbędzie się w dniu 16 lutego 2016r. o godz, 16:00. Jeżeli ktoś z użytkowników będzie miał możliwość uczestnictwa, mile będzie widziana fotorelacja. Za zaproszenie w imieniu stowarzyszenia - Dziękujemy :)