2024 - Budowa buspasa na Jagodno, ul. Buforowa, Wrocław
Zdzisław K.: W miejscu "Domek ogrodowy" Powstanie pętla autobusowa dla budowanego buspasa na Jagodno.
Budynek nr 3, ul. 1 Maja, Malczyce
stap: Nowy właściciel obiektu, prowadzi jego remont kapitalny i gruntowną restaurację. Ta ohydna nadbudówka - przybudówka nad dawnym wejściem głównym, prawdopodobnie ma zostać rozebrana :)

REWITALIZACJA PRZESTRZENI MIEJSKIEJ

REWITALIZACJA PRZESTRZENI MIEJSKIEJ NA PRZYKŁADZIE WYBRANYCH ZESPOŁÓW ARCHITEKTONICZNYCH

Zapraszam w imieniu pani Anny Zwiech na cykl dotyczący rewitalizacji przestrzeni miejskiej. Tym razem tematem jest WROCŁAWSKI MODERNIZM. Spotkanie w niedzielę 11 października – godz. 10.00 - zbiórka pod RENOMĄ od strony Fosy Miejskiej – wejście północne – koszt 5 zł. Pani Anna Zwiech wraz z panem Damianem Kanclerskim w ramach Programu mikroGRANTY ESK 2016 prowadzili cykl spotkańpopularno-naukowych. Teraz grant się skończył a szkoda temat tak zostawić, więc za spotkania będzie pobierana drobna opłata.

/ / /