2011 - 2012 Budowa osiedla Kasztanowe Tarasy

Osiedle "Kasztanowe Tarasy"

Inwestor: Succurro Sp.z o.o., Wrocław.Projekt: mgr inż.arch.Jabub Rozmuski (Chachaj Rozmuski Architekci Sp.z o.o., Wrocław)."Kasztanowe Tarasy" to 9 dwupoziomowych mieszkań o powierzchni od 65 do 111 m2 w kameralnej zabudowie szeregowej (3 budynki), oraz lokal o charakterze usługowym (planowany sklep wielobranżowy) zlokalizowany na parterze jednego z budynków. Do poszczególnych mieszkań zaprowadzą oddzielne wejścia, a parawany, daszki i tarasy zapewniają prywatność na przestrzeniach zewnętrznych. ...
Inwestor: Succurro Sp.z o.o., Wrocław.
Projekt: mgr inż.arch.Jabub Rozmuski (Chachaj Rozmuski Architekci Sp.z o.o., Wrocław).
"Kasztanowe Tarasy" to 9 dwupoziomowych mieszkań o powierzchni od 65 do 111 m2 w kameralnej zabudowie szeregowej (3 budynki), oraz lokal o charakterze usługowym (planowany sklep wielobranżowy) zlokalizowany na parterze jednego z budynków. Do poszczególnych mieszkań zaprowadzą oddzielne wejścia, a parawany, daszki i tarasy zapewniają prywatność na przestrzeniach zewnętrznych. Okna o podwyższonych parametrach akustycznych i termicznych PCV, ALU. W mieszkaniach na parterze wmontowane rolety, na wyższych kondygnacjach żaluzje przesuwane. Instalacja telefoniczna, satelitarna, domofonowa, nadzoru wideo. Dach pokryty blachą trapezową.

Budynki "Kasztanowych Tarasów" przy ul.Stabłowickiej są już częściowo ...
    Osiedle "Kasztanowe Tarasy" - widok z ulicy Stabłowickiej, od ...