Pensjonat Villa Panorama

Obiekt dysponuje 49 miejscami noclegowymi w pokojach 2, 3 i 4-osobowych oraz 2 apartamentach. W pokojach są łazienki, TV oraz dostęp do internetu (Wi-Fi obejmuje cały obiekt). Można także skorzystać z czajników oraz lodówek (znajdują się na każdym piętrze). Villa Panorama jest przygotowana na obsługę zorganizowanych form wypoczynku. Obiekt można wynająć w całości na imprezy, spotkania rodzinne i towarzyskie lub szkolenia dla firm i konferencje. Dla aktywnych: bilard, tenis stołowy - ping-pong, piłkarzyki. ...
Obiekt dysponuje 49 miejscami noclegowymi w pokojach 2, 3 i 4-osobowych oraz 2 apartamentach. W pokojach są łazienki, TV oraz dostęp do internetu (Wi-Fi obejmuje cały obiekt). Można także skorzystać z czajników oraz lodówek (znajdują się na każdym piętrze). Villa Panorama jest przygotowana na obsługę zorganizowanych form wypoczynku. Obiekt można wynająć w całości na imprezy, spotkania rodzinne i towarzyskie lub szkolenia dla firm i konferencje. Dla aktywnych: bilard, tenis stołowy - ping-pong, piłkarzyki. Dla dzieci przeznaczony jest plac zabaw (piaskownica, huśtawka, zjeżdżalnia). Przy placu znajdują się dwa boiska: do siatkówki oraz do piłki nożnej.
Przy obiekcie znajduje się grillownia, w której można organizować imprezy biesiadne. Grillownia ma formę dużej altany, pod którą znajdują się stoliki oraz piec do grillowania. Miejsca jest na około 50 osób. Za . Dodał .Z. Waluś.

Stara Morawa ( dwa zabudowania po lewej stronie). Po prawej budynki ...
    Po lewej Czarna Góra z górną stacją wyciągu. Po prawej zarośnięty ...