Łapczyce
Trachenberg: Potwierdzam nie są to Łapczyce. Kolega Hellrid ma rację. Proszę usunąć tą widokówkę z podgrupy Łapczyce i nie wprowadzać łudzi w błąd.

Spotkanie LXII (noworoczne) - 11 stycznia 2015 godz. 12.00
Autor: Mmaciek°, Data dodania: 2014-12-17 23:11:45, Aktualizacja: 2014-12-17 23:16:41, Odsłon: 2656

Zapraszamy wszystkich miłośników portalu na 62. spotkanie, z tradycyjną noworoczną fotografią grupową!!

Wzorem tradycji jaka wykształciła się wśród wiernych uczestników strony, zapraszamy wszystkich chętnych w dniu 11 stycznia 2015 r. (niedziela) o godz. 12.00 na ul. Nową 6 we Wrocławiu, pod siedzibę Komendy Chorągwi Dolnośląskiej, gdzie kolejny już raz nasi miłośnicy fotografii uwiecznią wszystkich na zdjęciu grupowym. Po sesji fotograficznej planowana jest wizyta w "Cafe Artzat" przy ul. Malarskiej 30, gdzie przy kuflu piwa będzie można snuć niesamowite opowieści o Wrocławiu, Śląsku i nie tylko....

2014
2013
2012
2011
2010
2009

Spotkanie to również świetna okazja dla chętnych, którzy mają ochotę przystąpić do stowarzyszenia Wratislaviae Amici. W tym celu proszę przygotować druk deklaracji członkowskiej, dokument można otrzymać drogą mejlową lub bezpośrednio na spotkaniu (w przypadku wszelkich pytań proszę o kontakt: redakcja@dolny-slask.org.pl).

Nowa 6

/ 62 /
Mmaciek | 2014-12-17 23:15:10
Podczas spotkania zostanie wykonana już 12. noworoczna fotografia grupowa. Serdecznie zapraszam wszystkich miłośników strony!
"Dyrekcja" wyraziła akces!
Jak każdego roku będę.