Współpracujemy z Ośrodkiem "Pamięć i Przyszłość"

W dniu dzisiejszym podpisaliśmy oficjalną umowę o współpracy z Ośrodkiem "Pamięć i Przyszłość"
W dniu dzisiejszym podpisaliśmy oficjalną umowę o współpracy z Ośrodkiem "Pamięć i Przyszłość". Ośrodek będzie wspomagał funkcjonowanie portalu, zarówno pod względem finansowym jak i merytorycznym, w zamian za dostęp do zbiorów i pomoc w dotarciu do właścicieli materiałów prezentowanych na portalu. Stowarzyszenie wraz z ośrodkiem na zasadzie partnerstwa będzie również wspólnie występować przy organizacji różnych wystaw tematycznych oraz innych przedsięwzięć związanych z profilem działania portalu i stowarzyszenia. Na uroczystość podpisania umowy zostały zaproszone lokalne media w tym TVP Wrocław, PR Wrocław, TEDE oraz dziennikarze - najbliższa medialna relacja ukaże się już dzisiaj w głównym wydaniu Faktów o godz. 17.15 - http://www.tvp.pl/wroclaw/informacyjne/fakty-program-informacyjny Ośrodek "Pamięć i Przyszłość" reprezentował dyrektor ośrodka Marek Mutor oraz dr Wojciech Kucharski. Stowarzyszenie reprezentował prezes Piotr Popów, Mariusz Tokarz oraz Michał Karczmarek.

/ / / /
Mmaciek | 2011-03-11 17:38:42
Cały materiał zgrałem, jutro opublikuje na YouTube.
mietok | 2011-03-11 17:41:35
I podaj później link .
Materiał w Faktach TVP Wrocław -
Virzzz | 2011-03-11 21:16:00
10-12 minuta, zajawka w 9 min. Brawo Panowie, to naprawdę istotne wydarzenie w dalszym naszym rozwoju :))
Gratuluję Wam Panowie skuteczności i konsekwencji w działaniu :)
Jest już film na YouTube, oto link