Zapraszamy na Photo Day w WFF

Redakcja MM i Wytwórnia Filmów Fabularnych zaprasza na drugi Photo Day we Wrocławiu wszystkich amatorów fotografii

Photo Day
impreza okolicznościowa

2009-02-28 godzina 12.00

Miejsce: Wytwórnia Filmów Fabularnych ul. Wystawowa 1

Bilety: Ponieważ powierzchnia WFF wymaga remontu Uczestników Photo Day będziemy prosić o podpisanie oświadczenia, że wchodzą na jej teren na własną odpowiedzialność
Redakcja MM i Wytwórnia Filmów Fabularnych zaprasza na drugi Photo Day we Wrocławiu.

Mury, obchodzącej w tym roku swoje 55-lecie, Wytwórni Filmów Fabularnych będą stały otworem dla wszystkich foto pasjonatów już 28 lutego!

Po plenerze zachęcamy Was do pokazania ich na łamach serwisu MM Moje Miasto Wrocław, a za naszym pośrednictwem całemu światu. Ze wszystkich przesłanych przez Was zdjęć Użytkownicy portalu wybiorą te najlepsze, które zaprezentujemy na wielkiej poplenerowej wystawie.

Spotykamy się punktualnie o 12.00 w sobotę, 28 lutego przed wejściem głównym do Wytwórni Filmów Fabularnych. Prosimy, abyście zabrali ze sobą dokument tożsamości.

Ponieważ powierzchnia WFF wymaga remontu Uczestników Photo Day będziemy prosić o podpisanie oświadczenia, że wchodzą na jej teren na własną odpowiedzialność.

Na przestrzeni 35 lat działalności Wytwórni nakręcono w niej ok. 400 filmów. Wśród aktorów, którzy tam pracowali znajdują się m.in nazwiska takich osób jak: Zbigniew Cybulski, Gustaw Holoubek, Tadeusz Łomnicki i Beata Tyszkiewicz.

Więcej informacji na stronie organizatora: www.mmwroclaw.pl

/ / / / 1 /