Instalacja Paprykarz Szczeciński, ul. Wendy Apolinarego Tadeusza, Szczecin
MacGyver_74: Jeżeli chcesz przypomnieć sobie tamte wrażenia to polecam paprykarz z firmy Łosoś w Ustce. Zachowali oryginalne proporcje. :)
Miejska Szkoła Artystyczna I stopnia im. Konstantego Ryszarda Domagały, ul. Jana Pawła II, Mińsk Mazowiecki
Zdzisław K.: W Krakowie przed wejściem do baru "Vis a Vis" ustawiona jest ławeczka Piotra Skrzyneckiego.
Stacja kolejowa Warszawa Główna, ul. Kolejowa, Warszawa
MacGyver_74: Przeniosłem :)
Budynek nr 1-9, ul. Chachaja Władysława, Wrocław
Zdzisław K.: W tle osiedle Nowy Oporów.
Brama Cesarska, Wrocław
Irena Wolanin: Dzięki.

UWAGA! BŁÄ˜DY W DZIAŁANIU STRONY
Autor: Siloy°, Data dodania: 2009-01-08 22:30:02, Aktualizacja: 2009-01-08 22:30:02, Odsłon: 2258

Przez najbliższe kilka dni mogą wystąpić błędy w działaniu strony
Spowodowane jest to przepisywaniem kodu strony w związku z pracami nad niemieckojęzyczna i angielskojęzyczna wersją strony. W tym natłoku pracy może się okazać że skasowałem jakiś ważny kawałek kodu i coś się wysypie, np dodawanie obiektów. Dlatego też prosiłbym o niezwłoczne uwagi jak coś nie będzie działać lub zachowywać się "inaczej niż do tej pory" :) Także proszę o cierpliwość i wyrozumiałość bo samemu trudno jest wyłapywać wszystkie błędy.

Z Noworocznymi pozdrowieniami - Siloy

:)

/ /
YouPiter | 2009-01-10 10:55:56
Ja nie mogę dodawać komentów pod fotami,ale myślę,że jest to celowe działanie !!!
MT | 2009-01-10 18:39:42
Owszem celowe i to z dużym pożytkiem dla tej strony oraz wszystkich pozostałych użytkowników, proponuję założyć sobie bloga gdzieś w sieci, tam można dowolnie kreować swoje myśli - strona rządzi się innymi regułami i jeśli ktoś ich nie rozumie to trudno...
YouPiter | 2009-01-10 20:41:13
Jakoś nikt nie zgłaszał pretensji,tylko jeden z Adminów najaktywniejszy ( kiedy nie trzeba ) zawsze kosę wsadzi mi prosto w plecy.Strona się rządzi a raczej rządzi jeden z Adminów - MT..Gdzie jest napisane o takim stosowaniu Regulaminu.że nie można wypowiedzieć się w stosunku do tego czy innego zdjęcia ???Mam zdanie to je wygłaszam,a jak ktoś się uweźmie to cała Rada Starszych jako klika Admina MT za nim stoi.Pozdrawiam - bez wzajemności.
MT | 2009-01-11 00:19:40
§21. Własne komentarze do zdjęć i artykułów powinny mieć charakter merytoryczny, wnosząc istotne treści, mające na celu poszerzenie wiedzy innych użytkowników na dany temat - O Twoich trudno to powiedzieć, podobnie o wysłanej korespondencji do mnie - zajmie się nią prokurator, żenada i tyle...
YouPiter | 2009-01-13 22:12:42
Jakby każde z komentarzy było jak najbardziej merytoryczne i TYLKO odnoszące się do zdjęcia połowę użytkowników by trzeba było wywalić.Bzdury piszesz Adminie i chyba sam w to nie wierzysz !!!
moose | 2009-01-15 19:42:47
Potwierdzam błędne skrzyżowanie artykułu o Międzygórzu i komentarzy "gastronomicznych". Mój sposób na "czyste" wejście to zmiana w menu głównym regionu na Wałbrzych -> artykuł pojawi się jako jeden z ostatnio dodatnych - potem wystarczy już go odklikać.
jacekq | 2009-01-12 15:27:01
To, ze jedne admin się wypowiada, nie znaczy, że jeden rządzi. Wyobraź sobie funkcję typu rzecznika prasowego. Sugeruję też darować sobie słowa typu "klika". Już nieraz było mówione, że bezhołowia i demokracji na stronie nie będzie i jeśli komuś to przeszkadza, może założyć swoją stronę, na której będą dopuszczalne wypowiedzi w stylu onetowym.
Termit | 2009-01-12 20:04:03
O tym błędzie co meldowałem wcześniej ślad zaginął. Sorcerer° wstaw jakieś fotki to po komentujemy razem. Noworoczne pozdrawiam
YouPiter | 2009-01-12 23:19:08
Wstawiałem to oczywiście wyszło na to,że nie moje itd. itp. - same bzdety.Zaprzestałem tych praktyk,nie włączając moich prac.Obiecuję spuścić z tonu ale dalej nie wiem,jakie to komenty były niewłaściwe i do kiedy ta blokada potrwa.No bo jeśli,ktoś wstawia plakat,no to wybaczcie,też chyba czytał ten Regulamin i wie doskonale jak postępować.I dlatego też moja reakcja jest taka a nie inna - plakat albo za duże.No i co złego w tym ?
YouPiter | 2009-01-13 22:19:24
No MT - Administratorze,co nabrałeś wodę w usta i milczysz?Zablokować łatwo a odblokować,kiedy?Nie piszę na bezpośredni mail,bo za chwil kilka doniesiesz tam gdzie trzeba,a ja grzecznie proszę o odblokowanie moich komentarzy.
Sylwek | 2008-06-16 20:44:06
Tak podpisywali się kamieniarze wykonujący nagrobki.
Maciej S. | 2008-06-16 21:08:49
Dobrze że teraz raczej tego nie stosują zwłaszcza jak tu takich rozmiarów i w najbardziej wiocznym miejsu zamiast gdzieś z boku umieszczać reklame. Właściwe zamiast nagrobek upamiętnić osobe ktorej był poświęcony to robi to jego wykonawcy.
arkadoo | 2008-06-16 21:27:16
Hehe, nieźle. Myślałem, że nagrobki tego typu robił tylko Richter z Wołowa, a tu taki psikus. Widać ten model na przemysłową skalę był robiony. Zobaczcie na - jeden z niewielu zachowanych w całości.
Kai | 2009-01-15 22:41:44
Hauptmann (kpt.) Hannes Trautlof- jako weteran wojny hiszpanskiej, przydzielony do szkolenia pilotow mysliwskich do Wroclawia w 1939.
mar | 2008-06-16 22:04:28
Widok z ulicy Kąpielowej.
rok | 2008-06-17 09:24:08
Dzięki
arkadoo | 2008-08-12 09:03:45
Chyba to jest ulica Skarbowa (równoległa do Browarnej), a nie Kąpielowa.
rok | 2008-08-12 10:42:16
Jeśli dokładnie popatrzysz na mapę to przekonasz się, że zdjęcie zostało zrobione z ul. Kąpielowej.Ulica Kąpielowa zaczyna się od pizzeri i kończy przy starostwie.Natomiast Skarbowa od starostwa do szkolnej.Skarbowa jest obecnie jakby przedłużeniem Kąpielowej lub odwrotnie :-))
Do zdjęcia jest dołączone porównanie, które powinno wyprowadzić cię z błędu.
Faktycznie, to ul. Kąpielowa.