ul. Szajnochy Karola, Wrocław
jawc: Prosimy także o zmniejszenie rozmiarów obu zdjęć (mają po 4000 px na dłuższym boku, powinny mieć 1600 px).
Wnętrza pałacu, Łupki
jawc: Celowo nie prostowane, aby nie tracić zysku z UWA :-)
Kościół pomocniczy Matki Bożej Bolesnej, al. NMP, Nowa Ruda
Keco: Rzeczywiście. Dzięki za wyłapanie.
1957 - Powódź, ul. Wolności, Szczytna
Tomen: Taka drobnostka, w nazwie obiektu jest brak spacji między "Wolności" a myślnikiem i dodatkowo do kasacji spacja między "Nadrzeczna" a nawiasem.
Kładka II (Kamienny Potok/ul. Wolności - ul. Nadrzeczna), ul. Wolności, Szczytna
Zdjęcia niezidentyfikowane, Międzylesie
Zbigniew Franczukowski (bynio): Niestety nie :(

jawc
Termit
Termit
moose

SZKOLENIE - Prawo autorskie - 29.03.2008

29.03.2008 - 8.45 - ul. Rakowiecka 16
Zapraszamy wszystkich chętnych i zainteresowanych na szkolenie z zagadnień dotyczących praw autorskich, które przeprowadzi prof. Julian Jezioro z Uniwersytetu Wrocławskiego w dniu 29 marca 2008 roku w godz. od 9.00 - 14.00. Szkolenie odbędzie się w lokalu przy ul. Rakowieckiej 16 i jest odpłatne - przybliżony koszt od osoby to maks. 70/80zł (cena może jeszcze ulec zmianie jeśli będzie więcej zainteresowanych osób - wtedy też koszt jednostkowy będzie zdecydowanie mniejszy) Dla osób posiadających uprawnienia administratorów szkolenie jest obowiązkowe, pozostałe osoby gorąco zachęcamy do wzięcia udziału gdyż wiedza z tego zakresu na pewno wszystkim się przyda. Po zakończonym szkoleniu uczestnicy otrzymają specjalne certyfikaty potwierdzające udział i znajomość omawianych zagadnień. Proszę o kontakt osoby zainteresowane na adres mt@slask.org.pl w celu potwierdzenia swojej obecności (nie dotyczy to osób do których informacje o szkoleniu wysłałem dziś bezpośrednio)

Poniżej kilka "reporterskich ujęć" ze szkolenia:

/ / / / 2008 /
MT | 2008-03-25 14:49:41
Przypominam o szkoleniu, które już za 4 dni i ewentualnym zgłaszaniu się jeszcze osób zainteresowanych, chcemy najpóźniej do jutra zamknąć listę uczestników, żeby ostatecznie podać koszt jednostkowy od osoby - szczegóły powyżej - przy okazji na szkoleniu będzie możliwość nabycia białych koszulek z logo Wratislaviae Amici w cenie 25zł za sztukę, zostało jeszcze kilkanaście sztuk, są to ostatnie koszulki z takim wzorem więc zachęcamy do zakupu i zapraszamy raz jeszcze na szkolenie...
MT | 2008-03-25 22:41:05
Drobna uwaga - szkolenie odbędzie się w budynku przy ul. Rakowieckiej 16, a nie jak wcześniej napisałem 21, to ten budynek - - wchodząc w obiekt można go zobaczyć dokładniej na mapie
MT | 2008-03-28 18:08:00
UWAGA - Prosimy o przybycie wszystkich, którzy potwierdzili swoją obecność jutro o 8.45 - ul. Rakowiecka 16
Argestes | 2008-03-30 00:20:57
Szkolenie za nami, chciałbym podziekować wszystkim szkolącym się jak i prowadzącym za uczestnictwo i spędzenie wspólnego czasu na merytorycznej dyskusji, która towarzyszyła temu szkoleniu. Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych spotkaniach :)