Cerkiew Świętych Apostołów Piotra i Pawła, ul. Wysokiej Bramy, Lidzbark Warmiński
tomimaki: Cerkiew zaprojektował Karl Friedrich Schinkel. Podpiąłem obiekt.
Zakład Karny Kłodzko, ul. Bohaterów Getta, Kłodzko
Zbigniew Waluś: Dla przypomnienia. Ten duszpasterz to niemiecki rzymskokatolicki ksiądz pochodzący z ziemi kłodzkiej, a gestapo i narodowi socjaliści to obywatele ówczesnych Niemiec. Tak pisze bo może przyjedzie jakiś Latynos lub Azjata i nie będzie wiedzial o co chodzi.... Mieszkańcy Kłodzka to w zdecydowanej większości Polacy.
Dębno
MacGyver_74: Pewne różnice w rozmieszczeniu drzwi są, ale masz rację, to raczej ten. Obecnie miejsce wygląda tak .
Krzysztof Bach: No nie wiem które lepsze. U mnie mniej ucieka dach.
ul. Siedzikówny Danuty, Wrocław
Jaskierr: Dzień Dobry, bardzo przepraszam, ale nie widzę innej możliwości kontaktu, tworzę kronikę sąsiedzką Zakrzowa i chciałem zapytać o możliwą zgodę w wykorzystaniu zdjęć. Z góry dziękuje za odpowiedź
Pałac (zamek) Nowy Kościół (dawny), ul. Jeleniogórska, Nowy Kościół
t.ziemlicki@wp.pl: Podmiana na skan z oryginału

T.Rex
T.Rex

Spotkanie XXXVI - 16.03.2008

Zapraszamy wszystkich sympatyków naszej strony www.dolny.slask.org.pl na oficjalne i pełne atrakcji spotkanie, które odbędzie się tym razem 16 marca 2008 roku tj w niedzielę o godz. 16-ej jak zawsze w pubie "Stare Miasto" przy ul. Włodkowica 18. Oczywiście obecność obowiązkowa:-)

/ 36 /
Jeanick | 2008-03-10 13:17:03
OK, będę, być może nie sam!
wito | 2008-03-14 10:56:13
fck°- a Ty nie na górze Sobiesz z p. Podsibirskim ? Podobno do tumelu zostało im ca 2 metry. Potem liczą na 20 % znależnego.
fck | 2008-03-15 06:50:23
Niy, w Gazecie Wrocławskiej to nie o mnie, ale przewinął się wątek naszej grupy. A w Metrze występował Wolf von Eisenritter. Ja tam do mediów ust nie otwieram.
Oczywiście będę.
Będe na pewno.