Ścieżka edukacyjna Zamek Szczerba - Solna Jama
MacGyver_74: Zbigniewie, uważaj na parametry zoom przy dodawaniu znaczników. Ten obiekt miał zoom min. 13 zamiast 16. Poprawiłem ten i kilka innych w okolicy. :)
Dworzec autobusowy PKS (dawny), ul. Dąbrowskiego Jana Henryka, gen., Wrocław
wrotislau: Zdjęcie trzeba "zlustrować". Za budynkiem dworca widać ruiny a za autobusem .
Rogówek
Alistair: Jak będziesz mieć problem, śmiało pytaj, tu każdy ci pomoże :))
2024 - Budowa buspasa na Jagodno, ul. Buforowa, Wrocław
Zdzisław K.: W miejscu "Domek ogrodowy" Powstanie pętla autobusowa dla budowanego buspasa na Jagodno.
Budynek nr 3, ul. 1 Maja, Malczyce
stap: Nowy właściciel obiektu, prowadzi jego remont kapitalny i gruntowną restaurację. Ta ohydna nadbudówka - przybudówka nad dawnym wejściem głównym, prawdopodobnie ma zostać rozebrana :)

Do sprzedania
Autor: Poszukiwacze Przygód°, Data dodania: 2007-12-02 17:10:20, Aktualizacja: 2007-12-02 17:10:20, Odsłon: 2546

Pałac barokowy w Brzezince, wzniesiony w latach 1725 -1730. Murowany, założony na prostokącie z podwyższonym ryzalitem na osi, dwutraktowy, dwu- i trzykondygnacjowy, nakryty. Do remontu. Wiecej informacji (zdjęcia, plany, dokumentacja) - mailem. Oferta z dnia: 2006-05-05
Numer oferty: 634
Ogladane: 3357 razy