KOMUNIKAT w sprawie składek na serwer

Prosimy o pilny kontakt wszystkie osoby, które dokonały jakiejkolwiek wpłaty na konto Tygryska
Prosimy o pilny kontakt wszystkie osoby, które dokonały jakiejkolwiek wpłaty na konto Tygryska w ramach zbiórki na nowy serwer w 2006 roku. Poniżej znajdują się dane udostępnione wtedy do wpłaty środków potrzebnych na ten cel.:

57 1140 2004 0000 3902 3586 6230
Bre Bank WBE/łódź
EDOT łaszewski Maciej
ul.Bierutowska 8/7 , 51-317 Wrocław

dopisek:
wroclaw.dolny.slask.pl

Informacje o wysokości dokonanej wpłaty oraz swoje dane kontaktowe: imię nazwisko(Nick) oraz adres email prosimy przesyłać na skrzynkę stowarzyszenia Wratislaviae Amici - admin@slask.org.pl . Informacje te potraktujemy jako ściśle poufne i pozwolą one ustalić rzeczywistą wysokość wpłaconych kwot, co zdecydowanie ułatwi odpowiednim organom rozpocząć procedurę odzyskiwania tych środków.

Z poważaniem:

Administracja serwisu www.wroclaw.dolny.slask.pl oraz zarząd stowarzyszenia Wratislaviae Amici

/ / / /
Kubiaczek | 2007-04-26 08:29:47
Tygrysek jest nie poważny, za tak śmieszna kwotę - kilka tysięcy zł - robić problemy takie sobie, szkoda ...
Havoc | 2007-04-26 20:08:11
Naprawdę, żeby w taki perfidny i obłudny sposób żerować na ludzkiej ufności... niedobrze się robi... A swoją drogą, to kto należy do zarządu Wr Amici?
KazimierzP | 2007-04-26 20:54:40
Tu można przeczytać:
zbigniew | 2007-04-26 23:39:15
Dziękuje bardzo za przedstawienie zarządu Wr Amici?
MT | 2007-04-26 23:53:46
Zarząd oraz wszelkie inne informacje dotyczące stowarzyszenia można znaleźć w istniejącym od początku tego roku obiekcie link do obiektu znajduje się również w menu>o stronie>stowarzyszenie
piter | 2007-04-27 00:07:07
Kiedyś sobie zażartowałem i napisałem,że skarbnik ten wyjechał po prostu za granicę.No ale myślę sobie taki sprzęt,zdjęcie na stronie,spiryt do rozruchu,nieeee to nie możliwe.A jednak,szkoda,że pózno,ale jednak - prawda wyszła.No myślę,że jakoś tam - ,,bydzie panoćku kochany " :)))
zbigniew | 2007-05-01 02:18:48
Informacyjni podam co trzeba tu, oficjalnie poniewa z chwilowa nie moge inaczej gdyż ( Informujemy, że z powodu awarii część użytkowników może napotkać problemy przy korzystaniu z serwisu pocztowego. Trwają prace mające na celu przywrócenie pełnej sprawności systemu. ) tj: Zbigniew Kozłowski "zbigniew" zbigniew.zpk.pl@gazeta.pl kwota 25 zł. poczta Jel.Gora wysłano. 13.06.2005 *AJ*
wladys42 | 2007-05-11 00:42:57
Przysłowia są mądrością narodów. Mądry polak po szkodzie. Ja sam wypełniłem przekaz przelewu , a z przekory go do dzisiaj nie wysłałem!!!
MT | 2007-05-18 10:37:07
Przypominamy się osobom, które do tej pory jeszcze nie przesłały informacji o wysokości dokonanej wpłaty, do tej pory nadeszło już ok 40 korespondencji co pozwala na potwierdzenie kwoty ok 2000zł, czekamy zatem na pozostałe osoby, które również dokonały wpłaty na serwer...