Wnętrza willi nr 12, Wrocław
Danuta B.: Dzisiaj był w szkole dzień otwarty. Udało się co nieco sfocić. Ale takie zdjęcia wymagają trochę pracy przy obróbce, będę powoli dodawać.
Rzeźnia (dawna), ul. Łazienna, Wrocław
Danuta B.: Po dychu do przodu i tyłu?
Zdjęcia lotnicze, Bolków
Pawilon handlowo-usługowy, al. Jana Pawła II, Szczecin
atom: Podobne ujęcie do tego:

foxi
foxi
antypuszka
antypuszka

Spotkanie XXXII - Niedziela 18.03.2007

Fotoreportaż ze spotkania
Mam przyjemność zaprosić wszystkich miłośników naszej strony www.wroclaw.dolny.slask.pl na kolejne oficjalne spotkanie, które odbędzie się 18 marca 2007 roku tj w niedzielę o godz. 17-ej w pubie "Stare Miasto".

Poniżej zapraszamy na mały fotoreportaż ze spotkania:

/ 32 /
bartosz | 2007-03-14 00:03:50
Można się jescze dopisać do listy?
Jak najbardziej, nawet trzeba, każdy jest mile widziany:-)
soki | 2007-03-14 12:32:49
a gdzie się można zapisać?:)
bonczek/hydroforgroup/ | 2007-03-14 12:50:13
Nikt nigdzie się nie zapisuje - kazdy jest mile widziany - jedynym ograniczeniem jest kubatura i ilosc miejsc w pubie ale tego nigdy nie brakowalo.
soki | 2007-03-15 01:52:17
może głupie pytanie a jest jakiś plan spotkania opracowany, może jakaś prazentacja na temat naszego miasta itp?
fck | 2007-03-15 06:57:47
Ja za to mam pytanie, czy może prośbę: Jak ktoś jest zainteresowany fortyfikacjami i poniemieckimi napisami (których mamy około 80 , może 100 więcej niż tutaj) to serdecznie proszę o zabranie ze sobą laptopa, czego ja uczynić niestety nie mogę, z racji braku prawa własności do tegoż domowego sprzętu ;) Zgram swoje materiały na cd :)
wito | 2007-03-15 11:08:48
Laptopa przeważnie ktoś przynosi, jak mają być filmy, to nawet ekran i rzutnik się znajdzie, Informuj o co chodzi, to ludziska poradzą. Czy Indiana Jones coś ciekawego znalazł patrząc przez "szybkę" ?
marko | 2007-03-16 19:16:33
Ja przyjdę - po raz pierwszy. Mam nadzieję, że zgodnie z obietnicą będę mógł nabyć ten film o ul.Powstańców Śląskich. Pub "Stare Miasto" mieści się przy Włodkowica 18 ?
Tam zebranie
piter | 2007-03-16 21:40:00
Albo E-mule (długo ściąga,ale efekty murowane )albo pusta płytka + życzliwość użytkowników będących na spotkaniu :)))
Tak, Włodkowica 18, a film tak jak obiecałem będzie na płycie CD czekał na odbiór...
postaram się wziąc pendriva z tym filmem