Spotkanie XXXI - Niedziela 14.01.2007

Mały fotogreportaż ze spotkania:-))
Mam przyjemność zaprosić wszystkich miłośników naszej strony www.wroclaw.dolny.slask.pl na kolejne oficjalne spotkanie, które odbędzie się 14 stycznia 2007 roku tj w niedzielę o godz. 16-ej w pubie "Stare Miasto".

PS. W trakcie spotkania odbędzie się projekcja filmu o naszej stronie zrealizowanego przez telewizję Discovery Historia

Poniżej zapraszamy na mały fotoreportaż ze spotkania:-))

/ 31 /
Sylwek | 2007-01-13 01:18:09
A czy można w jakiś sposób zdobyć ten film zgrany na płycie DVD ? Chciałbym go obejrzeć, ale nie mogę być na spotkaniu. Jeśli ktoś go ma to proszę o kontakt jak mógłbym go odebrać ( pożyczyć ). Pozdrawiam uczestników spotkania . sylwek
Przykatulam si.
wito | 2007-01-13 19:25:35
Proponuję, aby po filmie "zarzucono" muzyczkę z nośników przyniesionych przez "juzerów". Z każdej płyty po kawałku i zrobi się może bardziej domowo. Co Wasze Miłości na to ?
Zed | 2007-01-14 15:53:23
Nie będę, ale pozdrawiam uczestników spotkania. Smacznego piwka podczas oglądania filmu...
TadPiotr | 2007-01-14 16:31:01
Dołączam się do życzeń... A wpisu ostatbiego Wito niestety nie rozumiem... czy chodzi o to, że Wito chce nagrać płytę złożoną z kawałków płyt przyniesionych do pubu??
Hehe, to już próbowali zrobić Sąsiedzi (A je to!)
wito | 2007-01-14 23:02:05
Niestety, była tak głośna muzyka z TV sat, że nic nie było prawie słychać. Nie puszczono tez żadnej płyty juzerów. Na spotkaniu zamkniętym możemy zrobić podkład z muzyki ulubionej przez WrAmitów.
Bard | 2007-01-15 00:47:37
Żałuje ze mnie nie było niestety tak już jest jak się jest studentem:)))
władek kluczewski | 2007-01-15 08:33:26
Gratuluję filmu , jest świetny
Nicolas | 2007-01-15 16:17:01
No bardzo fajny był ten film. A czy po retransmisji filmu w telewizji obserwowało się więcej interesu na stronie??