2009 - 2012 Budowa Hotelu Trzebnica

Hotel Trzebnica

Hotel Trzebnica to pierwszy tak komfortowy obiekt położony w Trzebnicy, w bezpośrednim sąsiedztwie dawnego kompleksu zdrojowego, w otoczenie lasu bukowego i z widokiem na stawy.
Położenie hotelu, zaledwie 30 minut drogi od stolicy Dolnego Śląska, czyni obiekt bardzo atrakcyjnym zarówno dla organizatorów konferencji, szkoleń, spotkań integracyjnych, jak również dla osób podróżujących służbowo bądź prywatnie, którzy po dniu wśród zgiełku wielkiego miasta szukają miejsca na odpoczynek wolnego od hałasu. ...

informacja za stroną internetową hotelu

Zdjęcie lotnicze wykonane w części zdrojowej Trzebnicy. Na zdjęciu ...