Nie istnieje

Samodzielna Brygada Łączności w składzie 3 Korpusu Obrony Powietrznej WOPK (JW 3115 , d-ca gen. pilot H. Michałowski ). Obsługiwała sztab Korpusu. W skład wchodziły kompania RCO (Radiowe Centrum Odbiorcze), kompania RCN (Radiowe Centrum Nadawcze), kompania TT (plutony telegrafistów, telefonistów, planszecistów) i takie same kompanie na lotnisku w Strachowicach, kompanie obsługi (wartownicza, ...
Samodzielna Brygada Łączności w składzie 3 Korpusu Obrony Powietrznej WOPK (JW 3115 , d-ca gen. pilot H. Michałowski ). Obsługiwała sztab Korpusu. W skład wchodziły kompania RCO (Radiowe Centrum Odbiorcze), kompania RCN (Radiowe Centrum Nadawcze), kompania TT (plutony telegrafistów, telefonistów, planszecistów) i takie same kompanie na lotnisku w Strachowicach, kompanie obsługi (wartownicza, kuchnia, kierowcy), pluton medyczny. D-ca mjr Zenon Jankowski. późniejszy pułkownik . /SyG/

ZOO Wrocław. Młodzi żołnierze (bezpośrednio po szkole specjalistów ...
    JW 4468. Żołnierze kompanii RCO (Radiowe Centrum Odbiorcze), w ...