2014 - 2015 Budowa Nicolas Business Center

Wizualizacje Nicolas Business Center

Nicolas Business Center

Biurowiec Nicolas Business Center we Wrocławiu przy ul. św. Mikołaja 18-20 w miejscu dawnego kina "Pokój" . Działka sprzedana przez miasto w 2012 roku. Inwestor: spółka Global (należąca do Inter-System). Projekt: Paweł Niedbalski i Krzysztof Masełkowski Wrocławskie Biuro Inwestorskie PZiTB.
Biurowiec Nicolas Business Center ma 10,5 tys. m2 powierzchni pod wynajem oraz parking podziemny na 170 samochodów.

Biurowiec zdobył III nagrodę w kategorii BUDYNEK UŻYTECZNOŚCI PUBLICZNEJ w konkursie Piękny Wrocław - edycja XXVII za najlepszą realizację architektoniczną w 2016 r.

Zdjęcia z budowy:

Biurowiec Nicolas Business Center, widok w kierunku północnym ...