Grobowiec "Mały Panteon"
Nieznane grobowce i nagrobki

Macewy na cmentarzu żydowskim we Wrocławiu.
Cmentarz żydowski przy ulicy Ślężnej

Kwatera nr III na kirkucie przy ul. Ślężnej.
Brukowana ścieżka pomiędzy kwaterami nr III i II. W okresie przedwojennym ...

Dolny Śląsk / Wrocław / Południe / ul. Ślężna 37-39 / Stary Cmentarz Żydowski - Muzeum Sztuki Cmentarnej / Nagrobki i grobowce A

• 20 obiektów

Dolny Śląsk / Wrocław / Południe / ul. Ślężna 37-39 / Stary Cmentarz Żydowski - Muzeum Sztuki Cmentarnej / Nagrobki i grobowce B

• 100 obiektów

Dolny Śląsk / Wrocław / Południe / ul. Ślężna 37-39 / Stary Cmentarz Żydowski - Muzeum Sztuki Cmentarnej / Nagrobki i grobowce C

• 14 obiekty

Dolny Śląsk / Wrocław / Południe / ul. Ślężna 37-39 / Stary Cmentarz Żydowski - Muzeum Sztuki Cmentarnej / Nagrobki i grobowce D

• 17 obiektów

Dolny Śląsk / Wrocław / Południe / ul. Ślężna 37-39 / Stary Cmentarz Żydowski - Muzeum Sztuki Cmentarnej / Nagrobki i grobowce E

• 21 obiektów

Dolny Śląsk / Wrocław / Południe / ul. Ślężna 37-39 / Stary Cmentarz Żydowski - Muzeum Sztuki Cmentarnej / Nagrobki i grobowce F

• 38 obiektów

Dolny Śląsk / Wrocław / Południe / ul. Ślężna 37-39 / Stary Cmentarz Żydowski - Muzeum Sztuki Cmentarnej / Nagrobki i grobowce G

• 73 obiekty

Dolny Śląsk / Wrocław / Południe / ul. Ślężna 37-39 / Stary Cmentarz Żydowski - Muzeum Sztuki Cmentarnej / Nagrobki i grobowce H

• 64 obiekty