Osiedle Nr VI – Osiedle Leśne

Osiedle Nr VI – Osiedle Leśne obejmuje obszar miasta Namysłowa w granicach ulic: Brzozowa, Marii Dąbrowskiej, Dębowa, Jana Długosza, Mariana Falskiego, Grunwaldzka,
Jarosława Iwaszkiewicza, Jarzębinowa, Jodłowa, Kasztanowa, Klonowa, Kolejowa, Józefa Ignacego Kraszewskiego, Krzywa, Lipowa, Modrzewiowa, Oławska, Orzechowa, Podleśna, Podmiejska, Mikołaja Reja, Marii Skłodowskiej-Curie, Sosnowa, Świerkowa, Wierzbowa, Wincentego Witosa, część ulicy Tadeusza Kościuszki, tj. od zbiegu z ulicą Emilii Plater ...
Jarosława Iwaszkiewicza, Jarzębinowa, Jodłowa, Kasztanowa, Klonowa, Kolejowa, Józefa Ignacego Kraszewskiego, Krzywa, Lipowa, Modrzewiowa, Oławska, Orzechowa, Podleśna, Podmiejska, Mikołaja Reja, Marii Skłodowskiej-Curie, Sosnowa, Świerkowa, Wierzbowa, Wincentego Witosa, część ulicy Tadeusza Kościuszki, tj. od zbiegu z ulicą Emilii Plater do końca.

Nazwa Zdjęć Obiektów

1. Namysłów / ul. Brzozowa