al. Wyzwolenia, Wałbrzych
janusz.ch: Zawsze do usług Emil. Brak również II LO. zaczęto je budować w 1905 r. stąd moje datowanie.
Panoramy Nowego Kościoła, Nowy Kościół
t.ziemlicki@wp.pl: Takie średnie. 8 sztuk
Stowarzyszenie Wratislaviae Amici, Wrocław
tomimaki: Zdjęcia, które wrzuciłeś, chyba powinny wylądować w innej kategorii: .
ul. Kościuszki Tadeusza, Dębno
Hellrid: To chyba obecna Kościuszki, por.
Dom Strzelecki (dawny), ul. Mickiewicza Adama, Dębno
Hellrid: Tu jeszcze jest jego fotka: - tez mysle ze to ten sam, na pocztowce powyzej widac ze drzwi byly zmieniane. Poza tym Mestischblatt, wskazuje że tam była strzelnica na tyłach.
ul. Kanonicza, Kraków
W.Mazurkiewicz (Soravianus) [vmuzzy@gmail.com]: Dobrym zwyczajem jest podanie informacji o autorze i wydawcy.

T.Rex
T.Rex

Spotkanie LVI - noworoczne!! -13 stycznia 2013 godz. 12.00
Autor: Mmaciek°, Data dodania: 2012-12-22 13:55:27, Aktualizacja: 2013-01-09 22:09:49, Odsłon: 1979

Zapraszamy wszystkich miłośników portalu na 56. spotkanie - noworoczne, z tradycyjną fotografią grupową!!

Wzorem tradycji jaka wykształciła się wśród wiernych uczestników strony, zapraszamy wszystkich chętnych w dniu 13.01.2013r (niedziela) o godz. 12.00 na ul. Nową 6 we Wrocławiu, pod siedzibę Komendy Chorągwi Dolnośląskiej, gdzie kolejny już raz nasi mistrzowie fotografii uwiecznią wszystkich na zdjęciu grupowym. Po sesji fotograficznej planowana jest wizyta w "Cafe Artzat" przy ul. Malarskiej 30, gdzie przy kuflu piwa będzie można snuć niesamowite opowieści o Wrocławiu, Śląsku i nie tylko....

2012
2011
2010
2009
2008
2007

2006
2005
2004

Spotkanie to również świetna okazja dla chętnych, którzy mają ochotę przystąpić do stowarzyszenia Wratislaviae Amici. W tym celu proszę przygotować druk deklaracji członkowskiej, dokument można otrzymać drogą mejlową lub bezpośrednio na spotkaniu (w przypadku wszelkich pytań proszę o kontakt: redakcja@dolny-slask.org.pl).

Uwaga!!

Dla zainteresowanych istnieje możliwość przeprowadzenia szkolenia z obsługi strony (m.in.: poruszanie się po stronie, dodawanie i edycja zdjęć, obiektów, znaczników, artykułów).

Nowa 6

/ 56 /
Mmaciek | 2012-12-22 14:23:26
Najważniejsze spotkanie w roku!! Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników strony, zwłaszcza tych których nie mieliśmy okazji jeszcze poznać.
Robert | 2012-12-23 14:08:05
Będzie to zarazem 10 jubileuszowe zdjęcie noworoczne. Z tej okazji liczę na jeszcze większą frekwencje niż na tym ostatnim zdjęciu.
Niestety, już tradycyjnie nie dotrę.
FM | 2012-12-23 18:00:33
Oczywiście będę, nawet harmonogram pracy zmieniłem ze wzgłedu na to spotkanie.
MR1990 | 2012-12-24 10:40:06
Postaram się przybyć :)
Wincenty Miros | 2012-12-31 17:04:20
W ostatnim dniu starego roku postanawiam skorzystać z zaproszeni na spotkanie noworoczne i tylko mrozy siarczyste lub drogi nieprzejezdne mogą zniweczyć mój zamiar przybycia do Wrocławia. A wszystkim Koleżankom i Kolegom miłośnikom strony - życzę powodzenia w Nowym 2013 Roku.