Dolnośląski Festiwal Architektury DoFA'12

SARP Wrocław serdecznie zaprasza do udziału w II edycji Dolnośląskiego Festiwalu Architektury DoFA'12, ktory odbędzie się w dniach 28 września-05 października br. Hasło tegorocznej edycji Festiwalu to  MIASTO-MIEJSCE-MIESZKANIE. Trzy odmienne perspektywy, trzy różne skale, w tym wszystkim człowiek. Istotne stają się zależności pomiędzy tym, co publiczne, półprywatne i zupełnie osobiste, intymne. Czy mamy dziś bezpośredni wpływ na kształt miasta, czy jesteśmy w stanie oswoić tak złożony organizm, nie tracąc miejsca na indywidualne potrzeby? Czym dziś jest idealne miejsce do życia i czy miasto jest w stanie je zapewnić? Założeniem Festiwalu jest zaproponowanie wydarzeń, które treścią i formą będą odpowiadać na postawione zagadnienia. Będzie nam bardzo miło, jeśli zechcą Państwo spotkać się z nami w dniach objętych programem DoFA.

SZCZEGÓŁOWY PROGRAM FESTIWALU DOSTĘPNY JEST POD LINKIEM http://wroclaw.sarp.org.pl/uploads/media/dofa12_a4_program_01.pdf

/ / /