Park Linowy

Miejscowy Park Linowy (ul. Moniuszki 2), gdzie znajduje się zawieszony na strzelistych świerkach, na wysokości 6-12 m linowy tor przeszkód złożony z 21 platform połączonych różnego rodzaju mostami linowymi to nie tylko miejsce fantastycznej zabawy, to miejsce wyzwolenia.
Podwójna, długa na 50 m przejażdżka na linie, pokonanie mostów tybetańskich, wiszących belek i opon podnosi na duchu, regeneruje wiarę w siebie.
Po odbyciu na miejscu odpowiedniego przeszkolenia dotyczącego zasad bezpieczeństwa ...
Po odbyciu na miejscu odpowiedniego przeszkolenia dotyczącego zasad bezpieczeństwa i podstaw asekuracji wysokościowej, będąc wyposażonym w profesjonalny sprzęt alpinistyczny, można pokonać ponad 400 m linowych przeszkód.
Dla najmłodszych przygotowany jest mini park linowy, złożony z 5 przeszkód zawieszonych 1,5 m.

Park Linowy.