Jak dodawać i edytować zdjęcia? (FILM)
Autor: Mmaciek - Administrator°, Data dodania: 2012-05-28 22:34:43, Aktualizacja: 2015-02-05 13:19:46, Odsłon: 4208

Film demonstrujący jak dodawać i edytować własne zdjęcia

/
/ 2 /
Brodecki | 2014-01-12 18:46:32
Fil świetnie pokazuje moment dodawania zdjęcia gdy je sam zrobiłem. ale co z zdjęciem które jest w moich zbiorach i nie wiem dokładnie gdzie zostało zrobione.
maras - Administrator | 2014-01-13 22:52:04
Tak samo, ale jeżeli nie wiesz co przedstawia fotografia to dodajesz takie zdjęcie do lub , nie odznaczasz "Jestem autorem tego zdjęcia" w formatce, a wybierasz źródło np. Zbiory prywatne, zaznaczasz poniżej "Oświadczam że dodana pocztówka/widokówka/grafika/mapa/fotografia pochodzi z moich własnych zbiorów, lub aukcji internetowych" i zapisz.
Agacinka | 2015-02-04 18:55:27
a jeśli chcę dodać zdjęcie ze zbiorów prywatnych, to jak mam założyć swój własny zbiór, bo jakiś trzeba wybrać z listy?
maras - Administrator | 2015-02-04 19:15:11
Napisz jaką nazwę chcesz mieć jako źródło prywatne (np. Agacinka - zbiory prywatne), a administratorzy wnet założą Twoje źródło prywatne:)
ryszard1948 | 2015-04-07 13:05:36
Chciałbym mieć również swoje źródło prywatne.Nazwa ''Seniorro''
Teodor Konopka | 2015-06-22 00:05:42
Obejrzałem cały film i - głos taki słaby, żadne wzmacnianie nie pomogło - ledwie słychać. Obraz z ekranu komputera tak drobny i nieostry, że nic nie mogę odróżnić. Ani okulary ani lupa nie pomogły.. Skoro dodawanie jest takie skomplikowane - dam sobie spokój, bo mam tylko trzy zdjęcia.
Mmaciek - Administrator | 2015-06-22 11:56:36
W panelu sterowania można podgłośnić dźwięk oraz ustawić lepszą jakość, dzięki czemu obraz nie będzie rozmazany (zalecany wybór jakości HD).